Minecraft

2014.03.20. 20:04 GregG

Hello Mindenkinek:) Egy kis szünet után itt az új bemutató. Minecraft nevű Sandbox játék. Aki csak minimális szinten tevékenykedik ezen a téren az is ismeri a játékot. Úgy mond egy jópofa kaland játék. Na de akkor kicsit ásunk mélyebbre.

A játék a svéd Markus Persson ötlete, és ő fejlesztése. Ezért Indie játék. Nagy sikernek örvend egész mostanáig.
A játékot 2009 adták ki. És azóta tart a fejlesztése. Folyamatosan újul. Jelenleg az 1.7.4 verzió fut. 1.8 a hónap végén jelenik meg. 

A játék grafikailag rendben van. Nem mondható rá hogy rossz grafikával rendelkezik. Mivel a kockák és pixelek bevezetése teszi lehetővé azt, hogy kedvünkre bármit építhessünk, plusz hangulatossá teszi a játékot. Fejlesztő nem erre tett fektetett hangsúlyt. Ezek mellet még a játék nem ismeri a fizika törvényét, de ez is mellékes.

 

A játékot a környezet teszi jóvá és érdekessé. Mivel Bármit tetszésünkre formálhatunk. Bármit meg építhetünk. E mellet még gondoskodnunk kell magunkról, legyen napi betevő, fedél a fejünk felett. ÉS amikor leszáll, az est kezdődik a rettegés, és a félelem. :D Nem, ez nem az a játék. Igaz hogy megjelennek  zombik és különös szörnyek, de ez is csak érdekes sebé teszi a játékot.

Szóval jól kitalált, megvalósított játék. Többet nem is szeretnék róla írni. Igazából nem is lehet. Mindenkinek ajánlom. Sziasztok!!! 

Szólj hozzá!

Címkék: Minecraft

A bejegyzés trackback címe:

https://greggames.blog.hu/api/trackback/id/tr105871497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása