A szerkesztő.

2014.03.14. 19:40 GregG

Hello mindenkinek:) még a blog kezdetének elején szeretnék bemutatkozni. Nem fedem fel valóm, de mégis valamilyen szinten legyen elképzelésetek.

Átlagos középiskolás diák vagyok, és előszeretettel játszok videojátékokkal. Ez az is bizonyítja, hogy 3 év alatt 103 játékot sikerült átvinnem. Ami vajuk be nem kis szám. Ezek mellet rengetegbe belekezdtem, de nem nyújtottak nagy játék élményt, így hát nem foglalkoztam velük túlságosan. De térjünk kicsit vissza a 103 játékhoz, a legtöbb ember egyből arra gondol, hogy: - Nézd, már a kocka gyereket- erről szó sincs mind e mellet rendes megszokott életem van. Nem ülök napokat a játék előtt. Rendszeresen mozgok, társaságba járok. Szóval a kockaság távol áll tőlem :D csak egyszerűen szeretek játszani. Mivel a játékokban megtehetjük azt büntetlenül, amit az életben nem. Pl: GTA kocsi lopás, emberölés, bankrablás. Vagy, hogy ne durvuljunk ennyire NFS száguldozhatunk, és ha valami balul sül el elég megnyomni a Reset gombot, és minden a régi lesz. Aki Gamer az tudj, amiről beszélek. Milyen fantasztikus érzés az amikor  bele tudod élni magad a játékba. Mikor kizárod a külvilágot, mikor beleéled magad. 

Az igazán jó játék az, amely képes lekötni, eléd varázsolni a világot, amelyikben játszol. Mikor együtt dobog szíved a karakterrel, mikor érzed a fájdalmát. Ha kilépsz vele a harcmezőre és érzed a szellőt, érzed, ahogy a kardod a húsba mélyed, ahogy a golyó áthatol a testen. Ez az igazi játék élmény szerintem, és ezért MEGÉRI JÁTSZANI!!!

A bemutatkozásból kicsit más lett, de végül is engem jellemez. Meg mutatja, hogy miért is játszunk:)

Szólj hozzá!

Címkék: Szerkesztő Játék élmény

A bejegyzés trackback címe:

https://greggames.blog.hu/api/trackback/id/tr305860664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása