GTA 5

2014.03.17. 18:18 GregG

Figyelem a bemutató magas szintű ömlengést tartalmaz !!!

Hello mindenkinek!!! Előre is elnézést kérek, de nem tudok rosszat mondani a játékról. Valami fantasztikus. Szerintem minden idők legjobb játéka.

Kezdjünk is bele :) 2013.szeptember 17-én hat év várakozás után Rockstar Games kiadta a Grand Theft Auto V-öt. Minden idők legköltségesebb játékát a maga  265 millió dolláros büdzséjével.  De megérte várni, és megérte beleölni azt  a rengeteg pénz. Mivel a játék tartalmaz mindent, ami szem szájnak ingere. És e mellet egy nap alatt 800 millió dollárt hozott a konyhára. Merüljünk el egy kicsit a játékban.

Játék tartalmazza az eddig legnagyobb játékban bejárható területet. Mely magába foglalja a GTA San Andreasban található területet az az Los Santost, e mellet még Los Angelest és dél-kaliforniai területeket.
Nagy terület ellenére nem válik unalmassá eljutni Á-ból B-be, mert a fejlesztők minden sarokra tettek valami újdonságot. Nem válik monotonná a játék. Nem találsz egyforma helyeket. A városokban látszik a társadalmi rétegződés. A tengerpartot üdülő központok lepik el. E mellet még kószálhatunk a szabadba. A város él és lélegzik. A te mozgásod nélkül is folyamatosan történik valami. Láthatod, hogy az emberek összeszólalkoznak az utcán. Vagy akár autós üldözés. Az emberek sétálnak, beszélgetnek. Vagy akár csak állnak oldalt és telefonjukat piszkálják. Ha odalépsz hozzájuk. Rád néznek, és megkérdik, mit akarsz. Ha nem vagy szimpatikus beszólnak. Volt rá példa hogy összetör kocsival mentem a városban. És az emberek utánad néztek az utcán. Ez azért nem semmi. És ezek csak apróságok. Vagy ha nincs kedved küldetéseket csinálni a játék gondolt rád. Telepakolta szabad idő lehetőségekkel. Pl: Vidámpark. Felülhetünk a hullámvasútra. Mehetünk stríptizbárba. Pénzeseknek ajánlom:D
Teniszezhetünk. Bárba járhatunk. De csak óvatosan, mert ha túl sok piát gurítasz, le berúghatsz és úgy nehézkes a haza jutás. Vagy meguntad a várost. Ugorj el vidékre. Vagy a szabadba. Mehetsz az erdőben és vadászhatsz. Vagy meguntad a szárazföldet?  Irány a víz és búvárkodhatsz. Gyönyörű szép korall világ fogad minket. De a cápákkal vigyázni :D Szóval a játék gondol mindenre.

Vagy nem tetszik a külsőd, irány a fodrász, vegyél egy öltönyt. Vagy valami menőben akarsz csináltas tetoválást. Rengeteg mindenre van lehetőséged. És ez még párosul egy fantasztikus grafikával, amit a RAGE grafikai motornak köszönhetünk. Plusz a fantasztikusan beépített fizika a játékban. Szóval minden minden :D 

Szereplőkről röviden: 


1.Michael De Santa - visszavonul bűnöző, családapa.
2. Trevor Philips - Michail régi barátja, forrófejű pszichopata
3. Franklin Clinton - sötét bőrű fiatalember. Aki nagy tapasztalattal rendelkezik az autók terén. Ő az újonc a csapatban. 

Miután találkoznak, történetük egybe fonódik, és akkor kezdődik el az igazi játék. És alakul ki a sztori.
A játék fantasztikus. Nem nagyon találsz benne hibát. Szinte mindent meglehet valósítani benne. Reálisan közelit meg mindent. És nem felejtette el a fizikát sem. Nagyon nagy szeretettel ajánlom mindenkinek. Röviden ennyi lenne. Sziasztok :)  

Platformok: PlaySation 3, Xbox 360.
2014.májusától PC is.

 

GregG        

Szólj hozzá!

Címkék: GTA 5 Greg Games Játék bemutatók

A bejegyzés trackback címe:

https://greggames.blog.hu/api/trackback/id/tr985866488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása