OutLast

2014.03.15. 13:05 GregG

Hello mindenkinek:) Mai az Outlast nevű horror játékot fogjuk kivesézni:D Kezdjünk is bele 

2013.szeptember.10 a Red Barrels nevű fejlesztőcég kiadta minden idők egyik legfélelmetesebb játékát az Outlast-ot. A játék 2013 egyik legjobban várt játéka. Megkapta a Legfélelmetesebb horror játék címet. Nem rég volt alkalmam ki próbálni és elmondhatom, megérdemli a címet. Mellesleg ez a 103 játék, amit átvittem.

Na de most kicsit merüljünk el a játékban.
Sztori: A játék Miles Upshur újságíró bőrébe bújtat minket. Kinek célja az hogy cikket ír Mount Massive elmegyógyintézetről. Cikk megírása során meglátogatja az elmegyógyintézetet. Hogy többet megtudjon, bemegy az épületbe és itt kezdődik el a kaland.

Játék során meg gyűlik a bajunk papokkal, elmeháborodottakkal, és egy monstrum szörnnyel. Majd a végén egy szellem is társul hozzájuk. Cél kideríteni milyen kísérleteket végeznek itt, és kijutni az épületből. A játék vége kicsi megcsavart mivel meghal a hős, de a szellem életben marad, így nem kizárt, hogy új rész is megjelenhet a közeljövőben.

Szóval a játék nyújt számunkra:
1. Egy fantasztikus sztorit
2. Szép grafikát, melyet az Unreal 3 grafikai motornak köszönhetünk.
3. Fantasztikus effektek. A fejlesztők főleg erre fektettek hangsúlyt. 
4. Hangeffektek kifogástalanok. Ezek teszik még félelmetesebbé

Plusz még egyetlen fegyverünk a kameránk, és egyetlen fényforrásunk is. Melynek zöld fénye még félelmetesebbé teszi a játékot

Egyszóval le a kalappal a Red Barrels előtt egy fantasztikus játékot hoztak létre. A játékban a félelem végig kísér, nem csak bizonyos helyeken találkozhatunk vele. Legtöbbször saját magamtól ijedtem meg. Vagy csak elmentem egy sötét sarok mellet. Egész félelmetes volt pedig nem történt semmi. Más játékok kiszámíthatóak, és olyankor már számítasz a támadásra, vagy, hogy valami eléd ugrik. De itt nem. A játék folyton változtat. Ha például nem bújtál el időben és pont meg lát. Visszalép, meg áll a rejtekhelyed előtt úgy csinál, mintha nem venne észre. Megfordul, elindul, majd hirtelen megtámad. Ilyenkor a szívroham környékez.

Összefoglalva ennyi lenne. Fantasztikus játék. Mindenkinek ajánlom:) 

GregG          

Szólj hozzá!

Címkék: Greg Games Játék bemutatók OutLast

A bejegyzés trackback címe:

https://greggames.blog.hu/api/trackback/id/tr995861465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása